Undangan Rabi

Versi: Happy Asmara

Loro rasane moco undangan rabimu,
Amung semene iso mok culne tresnoku..
Kudu tak lilo pancen keputusanmu,
Nadyan keloro-loro njero bathinku..

Loro rasane moco undangan rabimu,
Ra ngiro yen kowe ninggalke aku..
Ra uwis uwis netes eluh neng pipiku,
Mergo pungkase sing nyanding kowe dudu aku..

reff:
Sing tak rasakne loro atiku,
Naliko nrimo layangmu..
Kaget tak woco undangan rabimu,
Ngene carane medot tali tresnaku..

Mbiyen tak trimo ucap manismu,
Jebul saiki lamis janjimu..
Mbok terus terang yen medot aku,
Ojo nilap njur nrimo kabar rabimu..

Sak tenane bathinku keloro-loro,
Nyawang fotomu jejer karo wong liyo..
Ora tak songko undangan rabi,
Mok gawe medot tali tresnomu..

Loro rasane moco undangan rabimu,
Amung semene iso mok culne tresnoku..
Kudu tak lilo pancen keputusanmu,
Nadyan keloro-loro njero bathinku..

Loro rasane moco undangan rabimu,
Ra ngiro yen kowe ninggalke aku..
Ra uwis uwis netes eluh neng pipiku,
Mergo pungkase sing nyanding kowe dudu aku..

reff:
Sing tak rasakne loro atiku,
Naliko nrimo layangmu..
Kaget tak woco undangan rabimu,
Ngene carane medot tali tresnaku..

Mbiyen tak trimo ucap manismu,
Jebul saiki lamis janjimu..
Mbok terus terang yen medot aku,
Ojo nilap njur nrimo kabar rabimu..

Sak tenane bathinku keloro-loro,
Nyawang fotomu jejer karo wong liyo..
Ora tak songko undangan rabi,
Mok gawe medot tali tresnomu..

Loro rasane moco undangan rabimu,
Amung semene iso mok culne tresnoku..
Kudu tak lilo pancen keputusanmu,
Nadyan keloro-loro njero bathinku..

Loro rasane moco undangan rabimu,
Ra ngiro yen kowe ninggalke aku..
Ra uwis uwis netes eluh neng pipiku,
Mergo pungkase sing nyanding kowe dudu aku..

Loro rasane moco undangan rabimu,
Amung semene iso mok culne tresnoku..
Kudu tak lilo pancen keputusanmu,
Nadyan keloro-loro njero bathinku..

Loro rasane moco undangan rabimu,
Ra ngiro yen kowe ninggalke aku..
Ra uwis uwis netes eluh neng pipiku,
Mergo pungkase sing nyanding kowe dudu aku..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *