Ora Niat Susah


Versi: Rohid Falak

Najan urip kakang susah,
Bli bakal nyerah..
Najan tah kang jarene hancur,
Bli bakal mundur..

Ora niat ngajak susah,
Ooo..sayang..
Ora niat urip mlarat,
Ooo..sayang..

Rasa ralat kaya banyak ujiane rumah tangga,
Ikhlas sabar lan nerima..
Teguran sing kang kuasa yen salah bakale susah,
Karna iku warnaning ndunya..

Lakon urip ana cerita,
Sing sabara..
Niat robah bareng nerima,
Saling ampura..

reff:
Bengen waktu ala batur ngalem muja muja,
Kien barang laka bringe? dekat alhamdulillah..

Rasa ralat kaya banyak ujiane rumah tangga,
Ikhlas sabar lan nerima..
Teguran sing kang kuasa yen salah bakale susah,
Karna iku warnaning ndunya..

Lakon urip ana cerita,
Sing sabara..
Niat robah bareng nerima,
Saling ampura..

reff:
Bengen waktu ala batur ngalem muja muja,
Kien barang laka bringe? dekat alhamdulillah..

Najan urip kakang susah,
Bli bakal nyerah..
Najan tah kang jarene hancur,
Bli bakal mundur..

Ora niat ngajak susah,
Ooo..sayang..
Ora niat urip mlarat,
Ooo..sayang..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *