Pengen Nyokot Kowe


Versi: Intan Rahma

Aku kekes kesel mikir kowe,
Aku gemes pengen nyokot kowe..
Bola-bali mung tok sepelekke,
Yen terus ngene wis ra sayang jenenge..

Winginane kowe isih tak maafke,
Ning saiki aku mikir sak tenane..
Sabar iki mesti ono batese,
Yen wis ra kuat iso metu sungune..

Asline aku sopo,
Mbok anggep opo kok kowe tego..
Rasane neng ati loro,
Kowe mbalelo gawe perkoro..

Mending aku mlaku dewe,
Ra karo kowe yo wis nasibe..
Nganti entek sabare gak kuat pikire,
Pengen nyokot kowe..

ra perlu mikir dowo yen ninggal kowe lungo,
ra gawe seneng kowe malah mung nggawe loro,
sayangku mbiyen gede saiki wis ra ono,
Disayang tenanan malah ngeboti sing liyo..

yo wis teko lakoni ninggal kowe ra rugi,
Ket biyen mung ngene ki kowe yo ra perduli,
Ra karep tak baleni kabeh cerito iki,
Getun ku nglanggati mending tak lungo saiki..

Kesel pikire gemes rasane,
Mikir kowe edan dewe..
Ra kuat atine semene wae,
Aku iki ngomong sak nyatane..

reff:
Aku kekes kesel mikir kowe,
Aku gemes pengen nyokot kowe..
Bola-bali mung tok sepelekke,
Yen terus ngene wis ra sayang jenenge..

Asline aku sopo,
Mbok anggep opo kok kowe tego..
Rasane neng ati loro,
Kowe mbalelo gawe perkoro..

Mending aku mlaku dewe,
Ra karo kowe yo wis nasibe..
Nganti entek sabare gak kuat pikire,
Pengen nyokot kowe..

Asline aku sopo,
Mbok anggep opo kok kowe tego..
Rasane neng ati loro,
Kowe mbalelo gawe perkoro..

Mending aku mlaku dewe,
Ra karo kowe yo wis nasibe..
Nganti entek sabare gak kuat pikire,
Pengen nyokot kowe..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *