Nganggo Roso (della monica)


Versi: Della Monica

Rungokno nganggo roso,
Welas isun nyang riko..
Sun gowo gending,
Tembang liwat suworo..

Welase ati iki bungahe ati iki,
Podo podo bareng rasakeno..
Dalan hang cilik isun liwati,
Dalan hang gedi ugo sun ambai..

Nuruti karepe ati,
Ojo mung liwat ngimpi..
Isun lan riko,
Biso dadi siji..

Wutuhe welase ati,
Yoro mung kanggo riko..
Masio korban ati,
Korban roso..

Kadang nangis nong ati,
Kadange biso gemuyu..
Nong angenan,
Ati kepilu..

reff:
Rungokno nganggo roso,
Welas isun nyang riko..
Sun gowo gending,
Tembang liwat suworo..

Welase ati iki bungahe ati iki,
Podo podo bareng rasakeno..
Dalan hang cilik isun liwati,
Dalan hang gedi ugo sun ambai..

Nuruti karepe ati,
Ojo mung liwat ngimpi..
Isun lan riko,
Biso dadi siji..

Wutuhe welase ati,
Yoro mung kanggo riko..
Masio korban ati,
Korban roso..

Kadang nangis nong ati,
Kadange biso gemuyu..
Nong angenan,
Ati kepilu..

Wutuhe welase ati,
Yoro mung kanggo riko..
Masio korban ati,
Korban roso..

Kadang nangis nong ati,
Kadange biso gemuyu..
Nong angenan,
Ati kepilu..
Nong angenan,
Ati kepilu..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *