Mung Ngagumi

Versi: Lasio

SUWI SUN SIMPEN WELAS IKI NORING ATI,
KANGGO RIKO KEMBANG HANG SAMPEK SAIKI DADI PUJO ROSO..
MAGIH TETEP SUN TEKATI WELAS IKI MASIO LORO..

SAMPEK KAPAN SUN NGERASAKNO SIKSO ROSO,
WELAS IKI MAGIH NGANTENI SUNARE SAMBUTAN RIKO..
NONG ARUME WELAS HANG SUN ROSO..

SEWU CORO SUN LAKONI,
MYAKNE RIKO BISO NGERTI WELAS IKI..
APUWO MUNG LORO HANG SUN TRIMO,
NGECEMBUNGE ELUH NONG PLIPIS MOTO..

MUNGKIN TAKDIR SUN MUNG NGEWELASI,
MUNG NGAGUMI ATIN RIKO EMAN..
IJINNO SEPISAN BAIN ISUN NDEKEP ROGO RIKO,
MYAKNE NGGAWE SENENG ROSO ATI IKI..
MASIO SEPISAN BAIN SEDURUNG SUN LAKONI URIP TANPO RIKO..

REFF:
SEWU CORO SUN LAKONI,
MYAKNE RIKO BISO NGERTI WELAS IKI..
APUWO MUNG LORO HANG SUN TRIMO,
NGECEMBUNGE ELUH NONG PLIPIS MOTO..

MUNGKIN TAKDIR SUN MUNG NGEWELASI,
MUNG NGAGUMI ATIN RIKO EMAN..
IJINNO SEPISAN BAIN ISUN NDEKEP ROGO RIKO,
MYAKNE NGGAWE SENENG ROSO ATI IKI..
MASIO SEPISAN BAIN SEDURUNG SUN LAKONI URIP TANPO RIKO..

MUNGKIN TAKDIR SUN MUNG NGEWELASI,
MUNG NGAGUMI ATIN RIKO EMAN..
IJINNO SEPISAN BAIN ISUN NDEKEP ROGO RIKO,
MYAKNE NGGAWE SENENG ROSO ATI IKI..
MASIO SEPISAN BAIN SEDURUNG SUN LAKONI URIP TANPO RIKO..

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *