Drajat Langit Bumi


Versi: Nisa Fauziah

Welas hang bengen sun angen,
Biso urip bareng sesanding ambi riko..
Saikine ganti dadi loro ati,
Hang mrekes dodo nguras eluh moto..

Yo wis lilo sun lilakno,
Bangur sun hang ngalah ngadoh teko riko..
Wis trimoen bain wong liyo hang dipilihno,
Ambi pilihan wong tuwek riko..

Koyo langit ambi bumi isun lan riko,
Selawase sing kiro biso dadi siji..
Mergo drajat hang bedo,
Wong tuwek riko sing ngrestui..

Ojo riko takon sanggup tah sun,
Nglalekeno kenangan sakat ambi riko..
Tapi sanggup tah sanggup,
Isun nglakoni urip iki tanpo riko..

reff:
Simpen bain sak genggeme cerito,
Myakne dadi kenangan nong njero dodo..
Lan aran riko myakne sun enget sun sebut,
Nong saben isun sujud,

Koyo langit ambi bumi isun lan riko,
Selawase sing kiro biso dadi siji..
Mergo drajat hang bedo,
Wong tuwek riko sing ngrestui..

Ojo riko takon sanggup tah sun,
Nglalekeno kenangan sakat ambi riko..
Tapi sanggup tah sanggup,
Isun nglakoni urip iki tanpo riko..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *