Sigar Tresnone

“Sigar Tresnone” Versi Didi Kempot

Piring sing pecah ilang separo,
Tak sayang sayang kok koyo ngono..
Sigar dadi loro urung dadi bojo,
Opo pancen pancene durung jodo..

Piring sing pecah kari tilase,
Tak sayang sayang kok koyo ngene..
Netel neng atiku iki perih rasane,
Mbiyen sayang saiki ilang tresnane..

reff:
Mangan mung kari muluk,
Wis neng ngarepe lambe..
Aku sing rekoso,
Ning ra melu ngrasakke..

Ngelak mung kari ngombe,
Kabeh wis tak cepakke..
Nanging aku malah,
Kok lalekke..

Piring sing pecah kari tilase,
Tak sayang sayang kok koyo ngene..
Netel neng atiku iki perih rasane,
Mbiyen sayang saiki ilang tresnane..

reff:
Mangan mung kari muluk,
Wis neng ngarepe lambe..
Aku sing rekoso,
Ning ra melu ngrasakke..

Ngelak mung kari ngombe,
Kabeh wis tak cepakke..
Nanging aku malah,
Kok lalekke..

Piring sing pecah ilang separo,
Tak sayang sayang kok koyo ngono..
Sigar dadi loro urung dadi bojo,
Opo pancen pancene durung jodo..

Piring sing pecah kari tilase,
Tak sayang sayang kok koyo ngene..
Netel neng atiku iki perih rasane,
Mbiyen sayang saiki ilang tresnane..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *