Nitip Kangen (g2b-rarha)


Versi: G2B ft. Rarha

Pr:
Wis pirang-pirang wengi ora biso turu,
Mergo tansah kelingan marang sliramu..
Neng netro katon nyoto esem gemuyumu,
Ati tansah tratapan naliko nyanding sliramu..

Arum wangine kembang nggugah kangen iki,
Koyo sliramu nyanding rogo iki..
Aluse pangucapmu nentremke atiku,
Senadyan mung sedelo ngobati roso kangenku..

Mung tak angen roso sak jroning dodo,
Koyo ati ra ono wong liyo..
Saben wengi mung tansah kelingan,
Tak titipne roso kangenku nang kerlip lintang..

Lk:
Tak titipke roso kangenku,
Amung kanggo kowe cah ayu..
Saben wengi kelingan sliramu,
Nggawe aku ra biso turu..

Padhange lintang rembulan nambahi roso kangenku,
Pengen ketemu mung biso nyawang fotomu..
Krungu sworomu marakke tentrem atiku,
Duh kowe cah ayu sing ono neng njero atiku..

Pr:
Mung tak angen roso sakjroning dodo,
Koyo ati ra ono wong liyo..
Saben wengi mung tansah kelingan,
Tak titipne roso kangenku nang kerlip lintang..

Lk:
Takkan pernah sirna cinta kita berdua,
Karna kita tercipta tuk slalu bersama..
Dirimu diriku tlah menjadi satu,
Satu cinta satu hati tuk slamanya..

Jangan pernah ada,
Dusta diantara kita..
Dengarkanlah laguku,
Sebagai pengobat roso kangenmu..

Semono ugo aku kangen sliramu,
Saben wayah turu eling parasmu..
Gelisah batin iki yen ora ketemu,
Marang kerlip lintang tak titip roso kangenku..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *