Digawe Penak (bojo galak 2)

Versi: Pendhoza

Ra sah dipikir duwe bojo sing galak,
Urip mung sepisan mending digawe penak..
Kudu kuat atine wani nanggung bebane,
Kabeh dilakoni yen wis ngene dalane..

Asem rasane kecut gulo rasane legi,
Kabeh uwis kebacut yo kudu dilakoni..
Saking sabare aku ngadepi kelakuanmu,
Senengane nesu-nesu ro aku ngajak padu..

Tetap kusayang aku bertahan,
Senajan bojoku galak tak akan kutinggalkan..
Tetep syukuri wae terimo opo enenge,
Mungkin iki dalane kowe sing dadi jodone..

Ra sah dipikir duwe bojo sing galak,
Urip mung sepisan mending digawe penak..
Kudu kuat atine wani nanggung bebane,
Kabeh dilakoni yen wis ngene dalane..

Atiku wis kadhung tresno,
Senajan atiku loro..

Jamu godong telo campur beras kencur,
Kadang atiku gelo nanging tresnaku ra luntur..
Ibarat kowe geni aku dadi banyune,
Yen kowe muni-muni aku iso ngadhemke..

Kowe mecucu aku tetep ngguyu,
Kabeh kekuranganmu melengkapi uripku..
Rasah nganggo sambat senajan kuwi berat,
Demi kowe bojoku yo aku mesti kuat..

reff:
Ora sah kenceng-kenceng urip sing santai wae,
Ojo nganti sepaneng mending ditinggal karaoke..

Ra sah dipikir duwe bojo sing galak,
Urip mung sepisan mending digawe penak..
Kudu kuat atine wani nanggung bebane,
Kabeh dilakoni yen wis ngene dalane..

Ra sah dipikir duwe bojo sing galak,
Urip mung sepisan mending digawe penak..
Kudu kuat atine wani nanggung bebane,
Kabeh dilakoni yen wis ngene dalane..

Atiku wis kadhung tresno,
Senajan atiku loro..

Atiku wis kadhung tresno,
Senajan atiku loro..
Nanging ora popo..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *