Pitung Taun

Versi: Titin Hermawan

Pitung taun kangmas kula ngenteni,
Setekane sampean pujaan ati..
Pikir nglamun pengen gelis dadi siji,
Sebab kula kangmas abot ning janji..

Sumpah suci kangmas saksi illahi,
Batin sedih yen turu bli bisa lali..
Selawase bagen dadi prawan sunti,
Lamun janji kangmas bli bisa bukti..

reff:
Mas aja melang,
Sun tresna seribu sayang..
Jiwa lan raga,
Sun pasrah kanggo sampean..

Mas pitung taun,
Lawase kita hubungan..
Apa mengkenen,
Wong demen durung klaksanan..

Bayangan sampean,
Sabandina teka..
Kadang banyu mata kangmas,
Niba ora krasa..

Sumpah suci kangmas saksi illahi,
Batin sedih yen turu bli bisa lali..
Selawase bagen dadi prawan sunti,
Lamun janji kangmas bli bisa bukti..

reff:
Mas aja melang,
Sun tresna seribu sayang..
Jiwa lan raga,
Sun pasrah kanggo sampean..

Mas pitung taun,
Lawase kita hubungan..
Apa mengkenen,
Wong demen durung klaksanan..

Bayangan sampean,
Sabandina teka..
Kadang banyu mata kangmas,
Niba ora krasa..

Pitung taun kangmas kula ngenteni,
Setekane sampean pujaan ati..
Pikir nglamun pengen gelis dadi siji,
Sebab kula kangmas abot ning janji..

Sumpah suci kangmas saksi illahi,
Batin sedih yen turu bli bisa lali..
Selawase bagen dadi prawan sunti,
Lamun janji kangmas bli bisa bukti..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *