Soge Kenangan

“Soge Kenangan” Versi Saraswati

Kelingan tekan seprene,
Nalikane gegandengan wayah sore..
Pasuryanmu kang kasorot srengenge,
Ndek mbiyen ono ing pantai soge..

Prasetyamu kang tansah tak ugemi,
Tak simpen njero ono ing ati..
Bakal urip bebarengan tekan pati,
Sesandingan geguritan nyawiji..

Soge panggonanmu dadi saksi,
Marang loro tresnaku iki..
Slirane sing mbiyen setyo ing janji,
Saiki ra biso tak duweni..

Soge ngertio kekarepanku,
Saiki mung pengen ketemu..
Najan sedelo wis marem atiku,
Biso nggawe tombone kangenku..

reff:
Prasetyamu kang tansah tak ugemi,
Tak simpen njero ono ing ati..
Bakal urip bebarengan tekan pati,
Sesandingan geguritan nyawiji..

Soge panggonanmu dadi saksi,
Marang loro tresnaku iki..
Slirane sing mbiyen setyo ing janji,
Saiki ra biso tak duweni..

Soge ngertio kekarepanku,
Saiki mung pengen ketemu..
Najan sedelo wis marem atiku,
Biso nggawe tombone kangenku..
Biso nggawe tombone kangenku..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *