Ojo Duwur Ati

“Ojo Duwur Ati” Versi Maharani KZ

Bengen apuwo isun riko keloro,
Sampek isun sing duwe rego,
Ulihe ngaboti welas asih riko..

Mulo sun akoni,
Abot rasane batin iki,
Ngilangaken cerito hang wis dilakoni..

reff:
Jerite ati tangise awak iki,
Sing ono hang ngakoni,
Sing ono hang ngerteni..

Limbung koyo layangan,
Hang pedot teko benang..
Sing weruh bakal temebluk,
Nong endi panggonan..

Haaaaa..

reff:
Mulo sun akoni,
Abot rasane batin iki,
Ngilangaken cerito hang wis dilakoni..

reff:
Jerite ati tangise awak iki,
Sing ono hang ngakoni,
Sing ono hang ngerteni..

Limbung koyo layangan,
Hang pedot teko benang..
Sing weruh bakal temebluk,
Nong endi panggonan..

Tapi saiki ojo duwur ati,
Sun bakal lilakeno,
Masio ati kesikso..

Masio mendem kangen,
Hang sing kiro-kiro..
Masio mendem kangen,
Hang sing kiro-kiro..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *