Sabar Ini Ujian

Versi: Nella Kharisma ft. RPH

Lk:
Mohon bersabar ini ujian..
Mohon bersabar ini ujian..
Mohon bersabar ini ujian..

Pr:
Aku ra ngerti sing dadi pikiranmu,
Sak bendino nglarani atiku..
Kurang kepiye anggonku sing nresnani,
Nanging sing tak tompo loro ati..

Opo coba salahku nganti keloro-loro,
Opo pancen wis ono sing liyo..
Opo kowe ra kelingan jaman lagi dadian,
Susah seneng sing penting barengan..

Sabar sabar model piye kabeh wis tak lakoni,
Kowe isih podo wae koyo ra nduwe ati..
Sabar kudu sabar jare iki ujian,
Nanging nganti kapan aku wis ora tahan..

Lk:
tresnoku wis tenanan malah mbok nggo dolanan,
opo ora kelingan jaman lagi pendekatan,
jenengan jan lunyu gemblimbing koyo banyu,
gawe luluh atiku sing terbuai rayuanmu..

saiki leda-lede lali karo janjine,
lambemu mencla-mencle ora keno dijagakke,
aku kurang kepiye kurang sabar apane,
sak karepmu dewe..

Mohon bersabar ini ujian..
Mohon bersabar ini ujian..
Mohon bersabar ini ujian..

Pr:
Aku ra ngerti sing dadi pikiranmu,
Sak bendino nglarani atiku..

Lk:
Esuk awan bengi ra tau sobo omah,
Bali seminggu pisan malah nggowo masalah,
Jarene pamite kerjo golek upo,
Jebule baline nggowo wedok’an liyo..

Pr:
Opo coba salahku nganti keloro-loro,
Opo pancen wis ono sing liyo..

Lk:
Dulu cinta-cintaan suka kangen-kangenan,
Sekarang kau berubah setelah kenal dia..
Jarene janjine sehidup semati,
Nyatane saiki kau ingkar janji..

Pr:
Sabar sabar model piye kabeh wis tak lakoni,
Kowe isih podo wae koyo ra nduwe ati..
Sabar kudu sabar jare iki ujian,
Nanging nganti kapan aku wis ora tahan..

Sabar sabar model piye kabeh wis tak lakoni,
Kowe isih podo wae koyo ra nduwe ati..
Sabar kudu sabar jare iki ujian,
Nanging nganti kapan aku wis ora tahan..

Lk:
Mohon bersabar ini ujian..
Mohon bersabar ini ujian..
Mohon bersabar ini ujian..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *