Remekan Beling

Versi: Dadang Anesa

Pecah atine kaya remekan beling,
Laki due niat pengen kawin maning..

Kaya separoh angan melayung metung,
Waktu sun weruh laki selingkuh..

Mati sesigar awak terasa kaku,
Waktu sun weruh arep diwayu..
Pecah atine kaya remekan beling,
Laki due niat pengen kawin maning..

reff:
Kula cuma dianggep sebatur,
Dianggo mung nalika butuh..

Kaya ketutup mata batine,
Sayange kula ning laki langka katone..
Kula ibarat ban serep,
Rabi sing wis ora dianggep..

Mati sesigar awak terasa kaku,
Waktu sun weruh arep diwayu..
Pecah atine kaya remekan beling,
Laki due niat pengen kawin maning..

reff:
Kula cuma dianggep sebatur,
Dianggo mung nalika butuh..

Kaya ketutup mata batine,
Sayange kula ning laki langka katone..
Kula ibarat ban serep,
Rabi sing wis ora dianggep..

Kaya separoh angan melayung metung,
Waktu sun weruh laki selingkuh..

Mati sesigar awak terasa kaku,
Waktu sun weruh arep diwayu..
Pecah atine kaya remekan beling,
Laki due niat pengen kawin maning..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *