Demene Mateng


Versi: Cindi Artika

Ora ganteng gantenga,
Wonge biasa bae..
Tapi kenang apa,
Bawane melas bae..

Najan akeh wong ganteng,
Tapi kula bli seneng..
Demene wis mateng,
Kula ning sampean..
Demene wis mateng..

reff:
Atine nolak,
Ning wong lanang sejen..
Demene kula,
Ning kakang bae..

Kaya kedadung,
Kula ning sampean..
Bli bisa ucul,
Demen bae kakang..

Sewu lanang mung siji,
Kakang sing tek pilih,
Pilihan ati..

Najan akeh wong ganteng,
Tapi kula bli seneng..
Demene wis mateng,
Kula ning sampean..
Demene wis mateng..

reff:
Atine nolak,
Ning wong lanang sejen..
Demene kula,
Ning kakang bae..

Kaya kedadung,
Kula ning sampean..
Bli bisa ucul,
Demen bae kakang..

Sewu lanang mung siji,
Kakang sing tek pilih,
Pilihan ati..

Najan akeh wong ganteng,
Tapi kula bli seneng..
Demene wis mateng,
Kula ning sampean..
Demene wis mateng..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *