Ruwed


Versi: Kenzhu MH

Bingung bingung aduh bingung,
Wong urip kesawang lir kaya gunung..
Sing kadoan baguse kaya lukisan,
Dipareki ruwede ora karuan..

Wis biasa wong urip lok salah sangka,
Saling nuduh nyangka ning batur bahagia..
Umah mewah cukup segala-gala,
Durung tentu ruwede luwih sing kita..
Bingung bingung aduh bingung..

reff:
Duit kebek sekantong,
Mobil mewah nongkrong,
Gelang kalung gremombyong,
deke ning uwong,
Ruwed ruwed,
selagi pating gronjong..

Percuma jual tampang,
pakean serba mencrang,
Ngomong sampe glemantar,
yen sugih utang,
Ruwed ruwed,
yen mlaku akeh sing ngadang..
Mending kita cukup urip sederhana..

Bingung bingung aduh bingung,
Wong urip kesawang lir kaya gunung..
Sing kadoan baguse kaya lukisan,
Dipareki ruwede ora karuan..

Wis biasa wong urip lok salah sangka,
Saling nuduh nyangka ning batur bahagia..
Umah mewah cukup segala-gala,
Durung tentu ruwede luwih sing kita..
Bingung bingung aduh bingung..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s