Tangise Sarangan

“Tangise Sarangan” Versi Saraswati

Sarangan kang dadi saksi,
Nalikane jaman semono..
Neng kono sliramu medhot janji,
Ono pinggir tlogo aku biso opo,
Kejobo ngeronto neng dodo..

Hooo…hoooo…

Telogomu ibarate eluhku,
Howo adem ibarat atiku..
Asri panggonmu rabiso nggambarke atiku,
Sing tak roso perih neng dodo,
Kudu lilo aku mbok tinggalno..

Lilo aku ra lilo,
Nanging piye maneh wis dalan kuoso..
Sarangan dadi saksi tumetes eluhku,
Neng pinggir tlogo tak culne sliramu..

Piye aku kudu piye,
Yen uwis ngene sing dadi dalane..
Mugo uripmu bahagyo mulyo,
Karo wong ayu sing dadi pilihanmu..

reff:
Sarangan kang dadi saksi,
Nalikane jaman semono..
Neng kono sliramu medhot janji,
Ono pinggir tlogo aku biso opo,
Kejobo ngeronto neng dodo..

Hooo…hoooo…

Telogomu ibarate eluhku,
Howo adem ibarat atiku..
Asri panggonmu rabiso nggambarke atiku,
Sing tak roso perih neng dodo,
Kudu lilo aku mbok tinggalno..

Lilo aku ra lilo,
Nanging piye maneh wis dalan kuoso..
Sarangan dadi saksi tumetes eluhku,
Neng pinggir tlogo tak culne sliramu..

Piye aku kudu piye,
Yen uwis ngene sing dadi dalane..
Mugo uripmu bahagyo mulyo,
Karo wong ayu sing dadi pilihanmu..

Hooo…hoooo…

Lilo aku ra lilo,
Nanging piye maneh wis dalan kuoso..
Sarangan dadi saksi tumetes eluhku,
Neng pinggir tlogo tak culne sliramu..

Piye aku kudu piye,
Yen uwis ngene sing dadi dalane..
Mugo uripmu bahagyo mulyo,
Karo wong ayu sing dadi pilihanmu..
Karo wong ayu sing dadi pilihanmu..
Karo wong ayu sing dadi pilihanmu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *