Juragan Edan


Versi: Arif Citenx ft. Fitri Tamara

Lk:
Tetep ajeg tekadku senajan sliramu babu,
Ora nyurutke tresnaku..
Ojo sampek atimu ngeroso minder karo aku,
Ra ono juragan babu..

Pr:
Nuwun sewu juraganku kulo mung atase babu,
Njenengan ampun kesusu..
Tasih katah tiang setri kang luwih pantes ndampingi,
Sanes kados kulo niki..

Lk:
uwis to sayangku mantepku yo mung awakmu,
ra ono sak dunyo sing patheng koyo awakmu,
lugu santun sopan yo tur ayu,
ora urus pokok kowe panggah thekku..

Pr:
Nduwe juragan edan,
Repot ra ketulungan..
Yen pun ikhlas tenanan,
Kulo mung manut juragan..

Lk:
Lilo atimu lilo,
Ojo mergo kepekso..
Tulus niatku tresno,
Saiki yo wis ketompo..

reff:
Lk:
Tetep ajeg tekadku senajan sliramu babu,
Ora nyurutke tresnaku..
Ojo sampek atimu ngeroso minder karo aku,
Ra ono juragan babu..

Pr:
Nuwun sewu juraganku kulo mung atase babu,
Njenengan ampun kesusu..
Tasih katah tiang setri kang luwih pantes ndampingi,
Sanes kados kulo niki..

Lk:
uwis to sayangku mantepku yo mung awakmu,
ra ono sak dunyo sing patheng koyo awakmu,
lugu santun sopan yo tur ayu,
ora urus pokok kowe panggah thekku..

Pr:
Nduwe juragan edan,
Repot ra ketulungan..
Yen pun ikhlas tenanan,
Kulo mung manut juragan..

Lk:
Lilo atimu lilo,
Ojo mergo kepekso..
Tulus niatku tresno,
Saiki yo wis ketompo..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *