Sing Rumongso

“Sing Rumongso Yulista”

Godhong kelopo tadahe udan,
Godhonge sawi dienggo jangan..
Riko sing ono isun kepikiran,
Rasane ati bingung sing karuan..

Ombak segoro uber-uberan,
Nemu jolo ring pinggiran..
Riko sing nyopo mergane paran,
Kok ninggal isun dewekan..

reff:
Sing rumongso yo sing rumongso,
Mulo riko hang sun aboti..
Awak isun keroso-roso,
Riko tinggal nggolet ganti..

Sing rumongso yo sing rumongso,
Yo mung riko kembange ati..
Tapi nyatane saiki riko,
Tego nglarani ati iki..

reff:
Ombak segoro uber-uberan,
Nemu jolo ring pinggiran..
Riko sing nyopo mergane paran,
Kok ninggal isun dewekan..

reff:
Sing rumongso yo sing rumongso,
Mulo riko hang sun aboti..
Awak isun keroso-roso,
Riko tinggal nggolet ganti..

Sing rumongso yo sing rumongso,
Yo mung riko kembange ati..
Tapi nyatane saiki riko,
Tego nglarani ati iki..
Tego nglarani ati iki..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *