Ilang Roso

“Ilang Roso” versi Via Vallen

Biyen tresnaku setengah mati,
Tak patri neng atiku iki..
Cahyamu sing paling tak tresnani,
Ninggalke loro neng ati,
kowe mblenjani janji..

Biyen bener tak jogo atiku,
Biyen bener tak jogo tresnaku..
Aku percoyo marang sliramu,
Nepati janji setiamu,
Ora ninggalke aku..

Ra butuh welasmu,
Ra butuh tangismu..
Aku iso nggawe,
Kowe luwih loro..

Rontok ati iki nibani batinku,
Ilang roso ninggalke catu neng atiku..
Loro ati iki kelingan janjimu,
Rosoku wis lali rosoku wis mati..

reff:
Ra butuh welasmu,
Ra butuh tangismu..
Aku iso nggawe,
Kowe luwih loro..

Rontok ati iki nibani batinku,
Ilang roso ninggalke catu neng atiku..
Loro ati iki kelingan janjimu,
Rosoku wis lali rosoku wis mati..

Kangmas nalikane aku,
Isih ono neng atimu..
Ora biso balik mring sliramu,
Lilakno aku lungo..

Kangmas sepurane aku,
Yen wis nglarakke atimu..
Ora biso balik mring sliramu,
Ikhlasno aku lungo..

Ra butuh welasmu,
Ra butuh tangismu..
Aku iso nggawe,
Kowe luwih loro..

Rontok ati iki nibani batinku,
Ilang roso ninggalke catu neng atiku..
Loro ati iki kelingan janjimu,
Aku iso nggawe kowe luwih loro..
Aku iso nggawe kowe luwih loro..
Aku iso nggawe kowe luwih loro..

—————-
Terjemahan berdasarkan teksnya kira kira begini;
Ilang Roso = Hilang Rasa

Dulu sayangku setengah mati,
Ku lekatkan di hatiku ini..
Cahyamu yang paling kusayangi,
Meninggalkan sakit di hati,
Kamu khianati janji..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *