Pengen Disayang


Versi: Dian Anic

Kang kakang ana ning endi,
Sampe kula ngulati,
Apa bli eling ning rabi..
Hoo..kang kulane kesepian,
Ning umahe dewekan,
Ora bisa boncengan..

kakang apa wis bli kangen,
apa wis bli demen,
kula ning kene butuh,
butuh kasih sayang,
aja aja kakang uwis due selingkuhan,
ati remuk aja gawe tambah penasaran..

Kang sedina bli ketemu,
Rasa kaya seminggu,
Wis lawas bli mai bubu..
Hoo..kang kula wis ora tahan,
Pengen kangen-kangenan,
Turu bari guyonan..

reff:
Ning endi anane sih kakang,
Kula ning kene kesepian..
Ibarat bulan langka lintang,
Urip sun peteng pendelengan..

Duh kakang sayang,
Gagi balik-balik kang..
Kula wis ora tahan,
Pengene disayang..
Aja sampe kang,
Kula nganggur dewekan..
Mengko kula bisa,
Dadi karatan..

kakang apa wis bli kangen,
apa wis bli demen,
kula ning kene butuh,
butuh kasih sayang,
aja aja kakang uwis due selingkuhan,
ati remuk aja gawe tambah penasaran..

Kang sedina bli ketemu,
Rasa kaya seminggu,
Wis lawas bli mai bubu..
Hoo..kang kula wis ora tahan,
Pengen kangen-kangenan,
Turu bari guyonan..

reff:
Ning endi anane sih kakang,
Kula ning kene kesepian..
Ibarat bulan langka lintang,
Urip sun peteng pendelengan..

Duh kakang sayang,
Gagi balik-balik kang..
Kula wis ora tahan,
Pengene disayang..
Aja sampe kang,
Kula nganggur dewekan..
Mengko kula bisa,
Dadi karatan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *