Gudone Ati (priyath ekka)

“Gudone Ati” Versi Priyath Ekka

Hoo..hoo..hoo..aaa..yeee..

Sun coba ngelalekno aran layang riko,
Tetep baen sing ono juntrunge..

Wolung taun sun kepungkur,
Ambi welas sun nong riko..
Sing biso ilang,
Tekan pikiran sun iki..

Sing kuat isun ngabeti roso hang gedigi,
Riko dadi gudone ati..
Isun wis sing kuat maning,
Ambi hang riko lakoni riko nggudo ati..
Isun wis sing tahan maning,
Ambi hang riko lakoni riko nggudo ati..

reff:
Hu yeee..wooo…

Wolung taun sun kepungkur,
Ambi welas sun nong riko..
Sing biso ilang,
Tekan pikiran sun iki..

Sing kuat isun ngabeti roso hang gedigi,
Riko dadi gudone ati..

Isun wis sing kuat maning,
Ambi hang riko lakoni riko nggudo ati..
Isun wis sing tahan maning,
Ambi hang riko lakoni riko nggudo ati..

Isun wis sing kuat maning,
Ambi hang riko lakoni riko nggudo ati..
Isun wis sing tahan maning,
Ambi hang riko lakoni riko nggudo ati..

Woo..ho..ho..ho..ho..ho..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *