Kebo Keaboten Sungu

“Kebo Keaboten Sungu” Versi Helga Ega

Rasa getun setengah mati,
Due laki seneng mabok lan judi..
Kerja awan bengi tek lakoni,
Kebutuhan anak sing nanggung rabi..

Arep sampe kapan elinge,
Kula sampe pegel ngomongane..
Ning rabi boro-boro mbantu,
Ibarat kebo keaboten sungu..

reff:
Kang arep kapan sadare,
Isin anak uwis gede..

Rumah tangga tukar bae,
Jerih payah kula entok kabeh..
Batin uwis ora kuat nglakonane,
Sampean urip seneng dewek bae..

Arep sampe kapan elinge,
Kula sampe pegel ngomongane..
Ning rabi boro-boro mbantu,
Ibarat kebo keaboten sungu..

reff:
Kang arep kapan sadare,
Isin anak uwis gede..

Rumah tangga tukar bae,
Jerih payah kula entok kabeh..
Batin uwis ora kuat nglakonane,
Sampean urip seneng dewek bae..

Arep sampe kapan elinge,
Kula sampe pegel ngomongane..
Ning rabi boro-boro mbantu,
Ibarat kebo keaboten sungu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *