Mariti (ella susanti)

“Mariti Ella Susanti”

Lara gering kula sing ngobati,
Pengen mangan kula sing nyuguhi..
Tapi sing dadi laki ora pernah ngargai,
Malah gawe kaku ati..

Kongkon mari mabok lan judi,
Bokat bae bisa lunga kaji..
Diomongane angel nganggep ning rabi rewel,
Kien malah mabok togel..

reff:
Kula pengen ngajak sugih,
Tapi kakang bli ngladeni..
Boro-boro solat wengi,
Malah anteng main remi..

Kon nglakoni solat fardlu,
Malahan ditinggal turu..
Yen giliran main dadu,
Kuat melek sampe jam telu..

Kaya kaya mariti,
Marine yen wis mati..

Kongkon mari mabok lan judi,
Bokat bae bisa lunga kaji..
Diomongane angel nganggep ning rabi rewel,
Kien malah mabok togel..

reff:
Kula pengen ngajak sugih,
Tapi kakang bli ngladeni..
Boro-boro solat wengi,
Malah anteng main remi..

Kon nglakoni solat fardlu,
Malahan ditinggal turu..
Yen giliran main dadu,
Kuat melek sampe jam telu..

Kaya kaya mariti,
Marine yen wis mati..

Lara gering kula sing ngobati,
Pengen mangan kula sing nyuguhi..
Tapi sing dadi laki ora pernah ngargai,
Malah gawe kaku ati..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *