Ngenteni Ati

“Ngenteni Ati” Versi Via Vallen

Semilire angin,
Sing dadi saksi..
Anggonku ngenteni,
Ati sing tak kangeni..

Rendeng nganti ketigo,
Suwe sing tak rasakno..
Opo ora rumongso,
Sliramu sing neng kono..

Batin perih sing tak roso,
Soyo nambah nyikso..
Nanggung suwene kangen,
Suwe olehku mendhem..

Sing tak jaluk mugo biso,
Mlaku bareng keloronan..
Nglakoni urip nang dunyo,
Indahe kebak katresnan..

Mugo kowe ndang elingo,
Bali mulih nyambung tresno..
Sing wis suwe mbok tinggalno,
Adoh jarak pisah rogo..oo..

reff:
Sing tak jaluk mugo biso,
Mlaku bareng keloronan..
Nglakoni urip nang dunyo,
Indahe kebak katresnan..

Mugo kowe ndang elingo,
Bali mulih nyambung tresno..
Sing wis suwe mbok tinggalno,
Adoh jarak pisah rogo..

Sing tak jaluk mugo biso,
Mlaku bareng keloronan..
Nglakoni urip nang dunyo,
Indahe kebak katresnan..

Mugo kowe ndang elingo,
Bali mulih nyambung tresno..
Sing wis suwe mbok tinggalno,
Adoh jarak pisah rogo..oo..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *