Tetep Neng Ati

Lirik Lagu Sanguturu ke-4300 “Tetep Neng Ati”
Versi Om Wawes

BANYU TIBO SEKO LANGIT DADI SEKSI SETYOKU,
MUNG KANGGO KOWE SING NENG ATIKU..
RA BAKAL ISO ILANG,
SENADYAN KOWE NGLARANI AKU..

SAK TENANE ATIKU LORO,
NANGING GEDE TRESNO IKI LUWIH SEKO CIDRO..
JANJIMU NENG AKU,
WIS TAK RASAKKE WAE KUI KABEH MERGO KOWE..

AKU ISIH TRESNO KOWE,
NGANTI TEKAN ESUK KAPAN SLIRAMU TETEP NENG ATIKU..
SENADYAN KOWE ORA ISO DADI SING TAK KAREPKE,
NGANTI MATI KOWE TETEP NENG ATI..
UUU..

REFF:
AKU TANSAH KELINGAN JANJIMU NENG AKU,
RA BAKAL LUNGO NINGGAL CRITO LORO..
TAPI NYATANE KOWE ORA ISO NJOGO ROSO IKI,
NGANTI PUNGKASANE URIPKU..

SAK TENANE ATIKU LORO,
NANGING GEDE TRESNO IKI LUWIH SEKO CIDRO..
JANJIMU NENG AKU,
WIS TAK RASAKKE WAE KUI KABEH MERGO KOWE..

AKU ISIH TRESNO KOWE,
NGANTI TEKAN ESUK KAPAN SLIRAMU TETEP NENG ATIKU..
SENADYAN KOWE ORA ISO DADI SING TAK KAREPKE,
NGANTI MATI KOWE TETEP NENG ATI..

AKU ISIH TRESNO KOWE,
NGANTI TEKAN ESUK KAPAN SLIRAMU TETEP NENG ATIKU..
SENADYAN KOWE ORA ISO DADI SING TAK KAREPKE,
NGANTI MATI KOWE TETEP NENG ATI..
HOOO..HOOO..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *