Mampet Jodone

Versi: Longfly

Jare bapak ibu,
Ojo kon suwe suwe..
Selak seret selak mampet,
Ora kanggo anune..

Wis kit lahir ra ngrasakke,
Gandengan ro wong wedok,
Nganti celeng mbayangke..

Ra kesel lehku usaha,
Ngalor ngidul nggolek’e..
Wis saben rono rene,
Nanging ngumplung hasile kesel dewe..

liyak-liyok rono rene,
tapi ra ono hasile,
bendino akuat sabar,
nganti ngelalekke kancan,
kowe malah ra ngerteni,
padahal sing tak aboti,
usahaku wis pol-polan,
nanging ra ono balesan..

kowe dijagakke,
malah kowe nyepelekke,
kene wis coba ngerangkul
nanging kowe malah ucul,
ibarat anyaran toro,
dikeplek’i ora moro,
teko lungo marai ati,
dadi keloro-loro..

Ngedit foto tak lakoni,
Mbo iki krono kene,
rai gedeg yo ben wae..

Tm-tm rono rene,
Macak sok kenal wae..
Konangan bola-bali,
Opo pancen wis nasibe koyo ngene..

reff:
liyak-liyok rono rene,
tapi ra ono hasile,
bendino akuat sabar,
nganti ngelalekke kancan,
kowe malah ra ngerteni,
padahal sing tak aboti,
usahaku wis pol-polan,
nanging ra ono balesan..

kowe dijagakke,
malah kowe nyepelekke,
kene wis coba ngerangkul
nanging kowe malah ucul,
ibarat anyaran toro,
dikeplek’i ora moro,
teko lungo marai ati,
dadi keloro-loro..

Ngedit foto tak lakoni,
Gandengan ro wong wedok,
Nganti celeng mbayangke..

Ra kesel lehku usaha,
Ngalor ngidul nggolek’e..
Wis saben rono rene,
Nanging ngumplung hasile kesel dewe..

Ngedit foto tak lakoni,
Mbo iki krono kene,
rai gedeg yo ben wae..

Tm-tm rono rene,
Macak sok kenal wae..
Konangan bola-bali,
Opo pancen wis nasibe koyo ngene..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *