Ra Ikhlas Lahir Batin

“Ra Ikhlas Lahir Batin” Versi Via Vallen

Netes banyu ing moto,
Sliramu sanding wong liyo..
Sak tenane aku ra lilo,
Mergo kebacut tresno..

Tali tresno ing janji,
Saiki podo ngelarani..
Nanging ati ra iso ngapusi,
Sliramu sing tak tresnani..

Opo ora kelingan,
Naliko bareng sesandingan..
Janji malah dadi kacidran,
Tresno amung dadi kenangan..

Tangis sing tak rasakno,
Ra bakal ngganteni loro..
Janjimu uwis kok ucapno,
Nggawe atiku loro..

Amung liwat foto iki,
Sing biso ngobati ati..
Tak pikir malah dadi batin,
Aku ra ikhlas lahir batin..

reff:
Tangis sing tak rasakno,
Ra bakal ngganteni loro..
Janjimu uwis kok ucapno,
Nggawe atiku loro..

Amung liwat foto iki,
Sing biso ngobati ati..
Tak pikir malah dadi batin,
Aku ra ikhlas lahir batin..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *