Korban Semoyo

“Korban Semoyo” Versi Arya Satria feat Aprilia Sucipto

Lk:
Pancen koplak sliramu dik,
Utang akeh kok ngguya ngguyu..
Mung semoyo janji padaku,
Saben tak tagih malah mbok rayu..

Pr:
Pancen akeh utangku mas,
Nduwe utang ra usah ngelu..
Kondo semoyo jurus sing jitu,
Mesti tak saur ojo kesusu..

reff:
Lk:
Ora sabar ora sabar lo wong ayu,
Puk tumpuk’an utangmu iki neng aku..
Wiwit jaman biyen ra genah etungmu,
Saben utang wayah nyaur sak karepmu..

Pr:
Mbok sing sabar mbok sing sabar lo wong bagus,
Puk tumpuk’an utangku neng awakmu..
Mbok sing sabar ora usah nesa nesu,
Yen sliramu purun tak saur tresnaku..

reff:
Lk:
Pancen koplak sliramu dik,
Utang akeh kok ngguya ngguyu..
Mung semoyo janji padaku,
Saben tak tagih malah mbok rayu..

Pr:
Pancen akeh utangku mas,
Nduwe utang ra usah ngelu..
Kondo semoyo jurus sing jitu,
Mesti tak saur ojo kesusu..

reff:
Lk:
Ora sabar ora sabar lo wong ayu,
Puk tumpuk’an utangmu iki neng aku..
Wiwit jaman biyen ra genah etungmu,
Saben utang wayah nyaur sak karepmu..

Pr:
Mbok sing sabar mbok sing sabar lo wong bagus,
Puk tumpuk’an utangku neng awakmu..
Mbok sing sabar ora usah nesa nesu,
Yen sliramu purun tak saur tresnaku..
Yen sliramu purun tak saur tresnaku..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *