Korban Semoyo

Versi: Arya Satria ft. Aprilia Sucipto

Lk:
Pancen koplak sliramu dik,
Utang akeh kok ngguya-ngguyu..
Mung semoyo janji padaku,
Saben tak tagih malah mbok rayu..

Pr:
Pancen akeh utangku mas,
Nduwe utang ra usah ngelu..
Kondo semoyo jurus sing jitu,
Mesti tak saur ojo kesusu..

reff:
Lk:
Ora sabar ora sabar lo wong ayu,
Puk tumpuk’an utangmu iki neng aku..
Wiwit jaman biyen ra genah etungmu,
Saben utang wayah nyaur sak karepmu..

Pr:
Mbok sing sabar mbok sing sabar lo wong bagus,
Puk tumpuk’an utangku neng awakmu..
Mbok sing sabar ora usah nesa-nesu,
Yen sliramu purun tak saur tresnaku..

reff:
Lk:
Pancen koplak sliramu dik,
Utang akeh kok ngguya-ngguyu..
Mung semoyo janji padaku,
Saben tak tagih malah mbok rayu..

Pr:
Pancen akeh utangku mas,
Nduwe utang ra usah ngelu..
Kondo semoyo jurus sing jitu,
Mesti tak saur ojo kesusu..

reff:
Lk:
Ora sabar ora sabar lo wong ayu,
Puk tumpuk’an utangmu iki neng aku..
Wiwit jaman biyen ra genah etungmu,
Saben utang wayah nyaur sak karepmu..

Pr:
Mbok sing sabar mbok sing sabar lo wong bagus,
Puk tumpuk’an utangku neng awakmu..
Mbok sing sabar ora usah nesa-nesu,
Yen sliramu purun tak saur tresnaku..
Yen sliramu purun tak saur tresnaku..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *