Raiso Dadi Siji

“Raiso Dadi Siji” Versi Stress Royal feat Sarah Brilian

Pr:
Aku tresno ro kowe,
Tresno sing sak tenane..
Kabeh wis tak kek’ke ro kowe,
Atine..

Lk:
Senajan aku wis nduwe,
Bojo sing sak tenane..
Nanging aku tresnone,
Yo mung ro kowe..

roso ati ra tenang mikirke selingkuhan,
tansah tak awang-awang mabur koyo layangan,
padahal bojo neng omah mikirke dadi susah,
opo sing kudu dilakoni aku bingung sendiri..

pancen tak akoni tresnoku setengah mati,
tapi aku ra wani ngingkari janji suci,
mungkin kowe udu jodoku,
tapi aku sayang padamu,
jujur seko jero atiku..

Pr:
Sayang aku ikhlas
Trimo dadi sing keloro,
Nadyan abot roso
Tresno sing tak songgo..

Lk:
Sabar sak untoro sayang,
Aku yo wis berjuang,
Ndadekke ngimpi tenanan..

Mugo kabeh iso lancar,
Mbuang kabeh kenangan,
Ikhlas lan sabar sayang..

ah cincin wis ngelingker neng jari manisku,
janji yo wis tak ucap neng ngarep penghulu,
saiki uwis telat arep ngomongke cidro,
aku mung ameh ndungo kowe iso bahagio..

senajan statusku saiki ora dewe,
tapi ojo nganti leren tresnaku karo kowe,
mugo-mugo kabeh dike’i dalan supoyo dadi padang,
anggone awak dewe lek gendak’an..

Pr:
Sayang aku ikhlas
Trimo dadi sing keloro,
Nadyan abot roso
Tresno sing tak songgo..

Lk:
Sabar sak untoro sayang,
Aku yo wis berjuang,
Ndadekke ngimpi tenanan..

Mugo kabeh iso lancar,
Mbuang kabeh kenangan,
Ikhlas lan sabar sayang..

Pr:
Aku mung iso nerimo,
Kowe nggone wong liyo,
Tresno raiso dipeksano..

Aku tetep sayang kowe,
Tekane sak lawase,
Aku bahagia nyawang kowe..

Lk:
Tanganku wis ono cincin,
Janji setyo lan suci,
Aku raiso nepati..

Kowe pancen tak tresnani,
Mbiyen tekan saiki,
Tapi raiso dadi siji..

Ft:
Tapi raiso dadi siji..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *