Ndegel

Versi: Nining Sanjaya

Sebenere sampean niat beli,
Ngawin kula tujuane apa..

Wis dikawin sampean bli mikiri,
Kebutuhan sandang lan pangan..
Duh ndegel pisan..

reff:
Kula mekaya awan lan bengi,
Nggo nyukupi anak lan laki..

Apa bli isin,
Ning tangga lan kluarga..
Kakang ning umah,
Wong wadon mangkat usaha..

Wis dikawin sampean bli mikiri,
Kebutuhan sandang lan pangan..
Duh ndegel pisan..

reff:
Kula mekaya awan lan bengi,
Nggo nyukupi anak lan laki..

Apa bli isin,
Ning tangga lan kluarga..
Kakang ning umah,
Wong wadon mangkat usaha..

Sebenere sampean niat beli,
Ngawin kula tujuane apa..

Wis dikawin sampean bli mikiri,
Kebutuhan sandang lan pangan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *