Selendang Angen

Versi: Demy

Ha ha aaa..
Ha ha aaa..
Ha ha aaa..

Seprene kangen sun nong riko nono tambane,
Serang kangene sampek sun lali ambi rupane..
Mung riko hang sing ono tunggale..

Koyo kepengen balik nong wayah magih bebarengan,
Seru keliwat seru kangen sun nong riko..
Kari keseron nyikso..

Bukti sujud sumpah kanggo riko,
Kangen nong gatiniro..

Nawi ono sempate tekoo liwat mimpi,
Masio sedelo sambangen sun teko suworo..
Masio wujud ayang-ayang eseme mego..
He ya ha..

Masio wujud selendang angenan beloko,
Welas asihe riko sing ono tunggale..
Riko sing ono wong liyo..

Eseme bain sun sing ngerti koyo kelendi,
Ikhlas sun riko tinggalno..

reff:
Seprene kangen sun nong riko nono tambane,
Serang kangene sampek sun lali ambi rupane..
Mung riko hang sing ono tunggale..

Koyo kepengen balik nong wayah magih bebarengan,
Seru keliwat seru kangen sun nong riko..
Kari keseron nyikso..

Bukti sujud sumpah kanggo riko,
Kangen nong gatiniro..

Nawi ono sempate tekoo liwat mimpi,
Masio sedelo sambangen sun teko suworo..
Masio wujud ayang-ayang eseme mego..
Ho ya he ya..

Masio wujud selendang angenan beloko,
Welas asihe riko sing ono tunggale..
Riko sing ono wong liyo..

Eseme bain sun sing ngerti koyo kelendi,
Ikhlas sun riko tinggalno..
Hoooo…hoooo…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *