Banyu Langit (didi kempot)


Versi: Didi Kempot

Sworo angin angin sing reridu ati,
Ngelingake sliramu sing tak tresnani..
Pengen nangis ngetokke eluh neng pipi,
Suwe ra weruh senajan mung ono ngimpi..

Ngalemo ngalem neng dhadhaku,
Tambanono roso kangen neng atiku..
Ngalemo ngalemo neng aku,
Ben ra adhem kesiram udan neng dalu..

Banyu langit sing ono nduwur kahyangan,
Watu gede kalingan mendunge udan..
Telesono atine wong sing kasmaran,
Setyo janji seprene tansah kelingan..

Adheme gunung merapi purbo,
Melu krungu swaramu ngomongke opo..
Adheme gunung merapi purbo,
Sing neng nglanggeran wonosari yogjakarto..

reff:
Janjine lungane ra nganti suwe-suwe,
Pamit esuk lungane ra nganti sore..
Janjine lungo ra nganti semene suwene,
Nganti kapan tak enteni sak tekane..

Udan grimis telesono klambi iki,
Jroning dodo ben ra garing ngekep janji..
Ora lamis gedene nggonku nresnani,
Nganti kapan aku ora biso lali..

Adheme gunung merapi purbo,
Melu krungu swaramu ngomongke opo..
Adheme gunung merapi purbo,
Sing neng nglanggeran wonosari yogjakarto..

Janjine lungane ra nganti suwe-suwe,
Pamit esuk lungane ra nganti sore..
Janjine lungo ra nganti semene suwene,
Nganti kapan tak enteni sak tekane..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *