Kangen Sliramu (herman haze)

“Kangen Sliramu Herman Haze”

Aku lungguh neng korsi ngadepi cendelo,
Ngenteni sliramu kok ra bali..

Wis sepiro suwene anggonku ngenteni,
Ngrasak’ake loro njroning ati..

Nggreges rasane mikirake kowe..
Wis ra usah kondo kowe tresno aku,
Nyawang esemmu kok wis ayem..

Wis ra usah kondo yen tresno aku,
Nyanding sliramu kroso tentrem..

Sepine kok koyo ngene,
Kok enggal bali mrene..
Wis ra usah kondo yen tresno aku,
Nyanding sliramu kroso ayem..

Srengengene wis langsir mbulane dadari,
Ngenteni sliramu kok ra bali..

Mbok kowe enggal teko aku arep kondo,
Sepiro salahku njuk ngapuro..

Nggreges rasane mikirake kowe..
Wis ra usah kondo yen tresno aku,
Nyawang esemmu kok wis ayem..

Wis ra usah kondo yen tresno aku,
Nyanding sliramu kroso tentrem..

Sepine kok koyo ngene,
Kok enggal bali mrene..
Wis ra usah kondo yen tresno aku,
Nyanding sliramu kroso ayem..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *