Masih Doyan


Versi: Nunung Alvi

Sing tek puja-puja,
Kakang hianati cinta,
Gawe lara ho ho ho..

Sungguh ora disangka,
Kakang tega nyakiti,
Sampe hati hianati..

Apa kakang wis lali,
Janji bengen ngomong kepriben..

reff:
Ngomonge..janjine..
Bli bakal demen ning wong seje..

Buktine..nyatane..
Sekien baleni wong bengen..

Kang tegel temen,
Gawe kula mengkenen..
Sampean bohong,
Nyatane masih doyan karo wong bengen..

Sungguh ora disangka,
Kakang tega nyakiti,
Sampe hati hianati..

Apa kakang wis lali,
Janji bengen ngomong kepriben..

reff:
Ngomonge..janjine..
Bli bakal demen ning wong seje..

Buktine..nyatane..
Sekien baleni wong bengen..

Kang tegel temen,
Gawe kula mengkenen..
Sampean bohong,
Nyatane masih doyan karo wong bengen..

Sing tek puja-puja,
Kakang hianati cinta,
Gawe lara ho ho ho..

Sungguh ora disangka,
Kakang tega nyakiti,
Sampe hati hianati..

Apa kakang wis lali,
Janji bengen ngomong kepriben..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *