Tresno Ke 2


Versi: Agung Pradanta ft. Sasa Anezka

Lk:
Dhik njaluk wektu sejam wae,
dinggo ketemu ro kowe,
Sejatine aku kangen kowe..

Snajan aku iki uwis nduwe bojo,
Nanging kenopo awakku,
iso tresno ro sliramu..

Pr:
Mas sing gede pangapuramu,
aku rung iso ketemu,
Mergo aku wedi ro bojomu..

Wektu pertama kali,
kita berdua bertemu,
Esem gemuyumu iso gawe seneng atiku..

Lk:
Opo iki sing jenenge tresno ke 2,
Sabendino pikiranku mikirke awakmu..
Pr:
Ojo ngono to mas elingo karo bojomu,
Aku rela menjadi selir hatimu..

reff:
Pr:
Mas sing gede pangapuramu,
aku rung iso ketemu,
Mergo aku wedi ro bojomu..

Wektu pertama kali,
kita berdua bertemu,
Esem gemuyumu iso gawe seneng atiku..

Lk:
Opo iki sing jenenge tresno ke 2,
Sabendino pikiranku mikirke awakmu..
Pr:
Ojo ngono to mas elingo karo bojomu,
Aku rela menjadi selir hatimu..

Lk:
Opo iki sing jenenge tresno ke-2,
Sabendino pikiranku mikirke awakmu..
Pr:
Ojo ngono to mas elingo karo bojomu,
Aku rela menjadi selir hatimu..
Aku rela menjadi selir hatimu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *