Yen Tego


Versi: Via Vallen

Tresnaku marang sliramu,
Sak jerune segoro..
Janjimu marang atiku,
Sak jeroning dodo..

Ra arep nyanding wong liyo,
Tetep njogo tresno..
Janji setyo sing ora,
Arep ngumbar tresno..

Welasku marang atimu,
Sak ombone roso..
Janjimu marang atiku,
Sak ikhlase roso..

Ra arep karo wong liyo,
Tetep njogo tresno..
Janji setyo sing ora,
Arep ngumbar tresno..

Nanging saiki wis bedo,
Sakwise sliramu
malah nyanding wong liyo..

Yen tego kono terus-terusno,
Yen tego kono nyanding wong liyo..
Yen tego aku iso opo,
Yen tego aku ora popo..

Nanging saiki soyo bedo,
Sakwise sliramu
malah karo wong liyo..

reff:
Yen tego kono terus-terusno,
Yen tego kono nyanding wong liyo..
Yen tego kono terus-terusno,
Yen tego aku ora popo..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *