Sing Biso

Versi: Vita Alvia

Mulo sun sing biso,
Sun sing biso nyepuro riko..
Ati wis sing biso,
Yo sing biso nerimo riko..

Sing sepisan riko natoni roso,
Bolak balik riko njaluk sepuro..
Wis entek alasan osing ketahan,
Ati wis jeru kelaran..

Sing kuat maning isun wis warang,
Ulah riko wis kebangetan..
Kudu kelendi isun kentekan akal,
Kepaksan isun riko tinggal..

Mulo sun sing biso,
Sun sing biso nyepuro riko..
Ati wis sing biso,
Yo sing biso nerimo riko..

reff:
Mulo sun sing biso,
Sun sing biso nyepuro riko..
Ati wis sing biso,
Yo sing biso nerimo riko..

reff:
Sing sepisan riko natoni roso,
Bolak balik riko njaluk sepuro..
Wis entek alasan osing ketahan,
Ati wis jeru kelaran..

Sing kuat maning isun wis warang,
Ulah riko wis kebangetan..
Kudu kelendi isun kentekan akal,
Kepaksan isun riko tinggal..

Mulo sun sing biso,
Sun sing biso nyepuro riko..
Ati wis sing biso,
Yo sing biso nerimo riko..

Mulo sun sing biso,
Sun sing biso nyepuro riko..
Ati wis sing biso,
Yo sing biso nerimo riko..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *