Kowe Tresnaku

Versi: Via Vallen

SENENGE ATIKU IKI,
MEMADU CINTA KARO KOWE..
DUNIA SING OMBO IKI,
KOYO-KOYO MILIK BERDUA..

CINTAKU SIJI,
MUNG KARO KOWE..
BEGITU DALAM
CINTAKU PADAMU..

BAHAGIA AWAKKU IKI,
MENYAYANGI DIRIMU SLALU..
SAYANGKU TULUS MUNG KARO KOWE,
AKU SANGAT MENCINTAI DIRIMU..

SAYANG KOWE TRESNAKU,
KOWE CINTAKU KOWE HIDUPKU..
SIJI SING TAK PINGINI,
OJO NINGGAL AKU AKU CINTAMU..

SIJI AWAKMU SING TAK TRESNANI,
CINTA SEHIDUP SEMATI KARO AKU..

REFF:
SAYANG AKU WEDI KELANGAN KOWE,
AKU MUNG PINGIN NYANDING DIRIMU..
SAYANG AKU TRESNO AMUNG NANG AWAKMU,
SIJI SING TAK JALUK OJO NINGGAL AKU..

SAYANG KOWE TRESNAKU,
KOWE CINTAKU KOWE HIDUPKU..
SIJI SING TAK PINGINI,
OJO NINGGAL AKU AKU CINTAMU..

SAYANG KOWE TRESNAKU,
KOWE CINTAKU KOWE HIDUPKU..
SIJI SING TAK PINGINI,
OJO NINGGAL AKU AKU CINTAMU..

SIJI AWAKMU SING TAK TRESNANI,
CINTA SEHIDUP SEMATI KARO AKU..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *