Kedanan (vita alvia)

“Kedanan Vita Alvia”

Sing koyo biasae isun koyo gedigi,
Duwe roso demen kari kenemenen..

Buru ketemu pisan,
Ati wis sing karuan..
Rasane koyo wong kedanan,
Opo mulo sun iki kedanan..

reff:
Raino bengi anane sun mung ngangen angen,
Mandaneo biso nyanding riko..

Raino bengi anane sun mung ngangen angen,
Mandaneo biso nyanding riko..

Riko hang dadi pujane ati,
Riko hang isun kedani..

Riko hang dadi pujane ati,
Riko hang isun kedani..

reff:
Sing koyo biasae isun koyo gedigi,
Duwe roso demen kari kenemenen..

Buru ketemu pisan,
Ati wis sing karuan..
Rasane koyo wong kedanan,
Opo mulo sun iki kedanan..

reff:
Raino bengi anane sun mung ngangen angen,
Mandaneo biso nyanding riko..

Raino bengi anane sun mung ngangen angen,
Mandaneo biso nyanding riko..

Riko hang dadi pujane ati,
Riko hang isun kedani..

Riko hang dadi pujane ati,
Riko hang isun kedani..

Raino bengi anane sun mung ngangen angen,
Mandaneo biso nyanding riko..

Raino bengi anane sun mung ngangen angen,
Mandaneo biso nyanding riko..

Riko hang dadi pujane ati,
Riko hang isun kedani..

Riko hang dadi pujane ati,
Riko hang isun kedani..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *