Ngrasa Dosa

Versi: Hanny Aldera

Cuma bisa nyawang photone,
Lamun kangen rasa cintane..

Areng ngudak ngudak nangdi,
Dika lunga tanpa permisi..

Kien kula wis pasrah,
Apa jare kang kuasa,
Cuma bisa sun nangisi,
Lara ati..

reff:
Sekien kula sadar wis ngerti,
Sampean due rabi bli mungkin dueni..

Cinta sing ana bli mungkin kelaksana,
Kula ngrasa dosa ngrusak rumah tangga..

Kien kula wis pasrah,
Apa jare kang kuasa,
Cuma bisa sun nangisi,
Lara ati..

reff:
Sekien kula sadar wis ngerti,
Sampean due rabi bli mungkin dueni..

Cinta sing ana bli mungkin kelaksana,
Kula ngrasa dosa ngrusak rumah tangga..

Kien kula wis pasrah,
Apa jare kang kuasa,
Cuma bisa sun nangisi,
Lara ati..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *