Ojo Gengsi


Versi: Agung Pradanta

Ojo podo gengsi,
Saiki jamane nyambut gawe..
Penting dilakoni wae,
terus halal hasile,
Ayo podo nyambut gawe..

Ojo podo gengsi,
Saiki jamane nyambut gawe..
Dumeh bagus rupane,
wis sugih wong tuane,
Terus wegah nyambut gawe..

Ojo podo gengsi,
Saiki jamane nggolek dewe..
Penting dilakoni wae,
terus halal hasile,
Ayo podo nyambut gawe..

Saiki jamane aku cah kerjo,
Wis udu jamane wong neko-neko..
Opo meneh nganti males-malesan,
Mung marai urip kedarang-darang..

Mulakno saiki podo dipikir,
Uripe saiki kudu diplanning..
Ben iso adem ayem,
atine dadi tentrem,
Uripe iso seneng..

reff:
Ojo podo gengsi,
Saiki jamane nyambut gawe..
Dumeh bagus rupane,
wis sugih wong tuane,
Terus wegah nyambut gawe..

Ojo podo gengsi,
Saiki jamane nggolek dewe..
Penting dilakoni wae,
terus halal hasile,
Ayo podo nyambut gawe..

Saiki jamane aku cah kerjo,
Wis udu jamane wong neko-neko..
Opo meneh nganti males-malesan,
Mung marai urip kedarang-darang..

Mulakno saiki podo dipikir,
Uripe saiki kudu diplanning..
Ben iso adem ayem,
atine dadi tentrem,
Uripe iso seneng..

Saiki jamane aku cah kerjo,
Wis udu jamane wong neko-neko..
Opo meneh nganti males-malesan,
Mung marai urip kedarang-darang..

Mulakno saiki podo dipikir,
Uripe saiki kudu diplanning..
Ben iso adem ayem,
atine dadi tentrem,
Uripe iso seneng..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *