Kepisah


Versi: Vita Alvia

Percuma bain isun welas riko,
Sampek ngelayung-layung sun mikirno..
Pungkase cerito jodoh sing ono,
Dalane urip bareng riko..

Sun sing ngiro riko nerimo,
Dijodohno ambi wong liyo..
Sampek nggawe seseg
nong njero ati kenemenen..

Kario tego wong tuwek riko,
Misahaken sun lan riko..
Isun mung pasrah lan biso nerimo,
Takdir teko hang kuoso..
pisah ambi riko..

reff:
Percuma bain isun welas riko,
Sampek ngelayung-layung sun mikirno..
Pungkase cerito jodoh sing ono,
Dalane urip bareng riko..

Sun sing ngiro riko nerimo,
Dijodohno ambi wong liyo..
Sampek nggawe seseg
nong njero ati kenemenen..

Kario tego wong tuwek riko,
Misahaken sun lan riko..
Isun mung pasrah lan biso nerimo,
Takdir teko hang kuoso..
pisah ambi riko..

Kario tego wong tuwek riko,
Misahaken sun lan riko..
Isun mung pasrah lan biso nerimo,
Takdir teko hang kuoso..
pisah ambi riko..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *