Kelingan Tresnane

“Kelingan Tresnane” Versi Via Vallen

Awit mbiyen kelingan marang sliramu,
Manis esemu kebayang saben wektu..
Nanging kabeh kuwi mung dadi kenanganku,
Mung iso tak bayangke neng jero angenku..

Nek soyo tak eling eling,
ono wong liyo mbok sanding..
Saben wengi aku mung iso nangisi..

Nek coba tak lalek’ake,
ati isih tresno rasane..
Yen kelingan atiku saking larane..

naliko kelingan dek jaman semono,
kowe ngucap tresno,
nanging mbok tinggal lungo,
opo kurangku iki opo salahku iki,
nganti kowe tego ninggalke kabeh janji..

tresnoku iki tulus sak jeroning ati,
nanging opo kowe malah ninggalake,
ninggalake tresnaku sing tak rasakke,
opo kabeh janjimu mbiyen mung ono lambe..

Opo kabeh iki wis dadi takdire,
Tresnamu nggo aku mung cukup semene..
Aku pengene wis coba nglalekke,
Malah tansoyo kelingan karo kowe..

Nek soyo tak eling eling,
ono wong liyo mbok sanding..
Saben wengi aku mung iso nangisi..

Nek coba tak lalek’ake,
ati isih tresno rasane..
Yen kelingan atiku saking larane..

Aku ngerti yen yen kuwi wis takdire,
Aku karo kowe biso tekan semene..

Nek soyo tak eling eling,
ono wong liyo mbok sanding..
Saben wengi aku mung iso nangisi..

Nek coba tak lalek’ake,
ati isih tresno rasane..
Yen kelingan atiku saking larane..

Nek soyo tak eling eling,
ono wong liyo mbok sanding..
Saben wengi aku mung iso nangisi..

Nek coba tak lalek’ake,
ati isih tresno rasane..
Yen kelingan atiku saking larane..

Nek soyo tak eling eling,
ono wong liyo mbok sanding..
Saben wengi aku mung iso nangisi..

Nek coba tak lalek’ake,
ati isih tresno rasane..
Yen kelingan atiku saking larane..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *