Tangise Atiku (arya satria)

Versi: Arya Satria

Amung biso nangis neng atiku,
Nompo coba lakon katresnanku..
Gede tresnaku marang sliramu,
Nanging kowe gawe loro atiku..

Saben wayah dino lan wektu,
Roso tresno iki mung kanggo sliramu..
Nanging sliramu tego marang aku,
Nggawe susah lan tangise atiku..

reff:
Loro atiku iki loro,
Tego sliramu tego..
Tresno atiku iki tresno,
Nanging atiku mbok gawe loro..

Tatu atiku iki tatu,
Sliramu tego ninggal aku..
Setyo aku njogo tresnamu,
Nanging sliramu nggawe tangise atiku..

reff:
Amung biso nangis neng atiku,
Nompo coba lakon katresnanku..
Gede tresnaku marang sliramu,
Nanging kowe gawe loro atiku..

Saben wayah dino lan wektu,
Roso tresno iki mung kanggo sliramu..
Nanging sliramu tego marang aku,
Nggawe susah lan tangise atiku..

reff:
Loro atiku iki loro,
Tego sliramu tego..
Tresno atiku iki tresno,
Nanging atiku mbok gawe loro..

Tatu atiku iki tatu,
Sliramu tego ninggal aku..
Setyo aku njogo tresnamu,
Nanging sliramu nggawe tangise atiku..
Nanging sliramu nggawe tangise atiku..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *