Temepel

Versi: Mahesa ft. Vita Alvia

Lk:
Sun sidem nong perenge ati,
Manise yo angenan iki..
Welas iki terus nggerogoti,
Tapi nono dalan ngeledangi..

Pr:
Temepel angel diilangi,
Keseron jangget welas iki..
Tapi isun bingung ngelakoni,
Keduwuren tembok ngerintangi..

Lk:
Metenggeng nong tengahe dalan,
Mikir hang diaboti..
Ft: Dewekan noring keramean,
Pr: Mugo-mugo bain yo nemu dalan..

reff:
Lk:
Sun sidem nong perenge ati,
Manise yo angenan iki..
Welas iki terus nggerogoti,
Tapi nono dalan ngeledangi..

Pr:
Temepel angel diilangi,
Keseron jangget welas iki..
Tapi isun bingung ngelakoni,
Keduwuren tembok ngerintangi..

Lk:
Metenggeng nong tengahe dalan,
Mikir hang diaboti..
Ft: Dewekan noring keramean,
Pr: Mugo-mugo bain yo nemu dalan..

Ft: Metenggeng nong tengahe dalan,
Lk: Mikir hang diaboti..
Ft: Dewekan noring keramean,
Ft: Mugo-mugo bain yo nemu dalan..

Ft: Metenggeng nong tengahe dalan,
Lk: Mikir hang diaboti..
Ft: Dewekan noring keramean,
Ft: Mugo-mugo bain yo nemu dalan..
Ft: Mugo-mugo bain yo nemu dalan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *