Ra Nyampek Tresnamu

Versi: Nella Kharisma

Aku rumongso salah,
Ora ngerti yen mbok tresnani..
Nganti saiki,
Sik tas tak getuni..

Nyapo biyene kowe,
Meneng wae ra gelem mengo,
Mergo tresnoku karo kowe podo..
Aku tresno kowe,
Jujur aku yo sayang kowe..

Biyen nuruti isin,
Katik ngomong ra wani..
Jebule saiki,
Kok sik tas tak getuni..

Basan kowe wis lungo,
aku sik tas keroso..
Tresnaku gur kari cerito..

Gur iso kangen,
Gur katon-katonen..
Mergo akune kowe,
Ra nyampek tresnane..

reff:
Aku rumongso salah,
Ora ngerti yen mbok tresnani..
Nganti saiki,
Sik tas tak getuni..

Nyapo biyene kowe,
Meneng wae ra gelem mengo,
Mergo tresnoku karo kowe podo..
Aku tresno kowe,
Jujur aku yo sayang kowe..

Biyen nuruti isin,
Katik ngomong ra wani..
Jebule saiki,
Kok sik tas tak getuni..

Basan kowe wis lungo,
aku sik tas keroso,
Tresnaku gur kari cerito..

Biyen nuruti isin,
Katik ngomong ra wani..
Jebule saiki,
Kok sik tas tak getuni..

Basan kowe wis lungo,
aku sik tas keroso,
Tresnaku gur kari cerito..

Gur iso kangen,
Gur katon-katonen..
Mergo akune kowe,
Ra nyampek tresnane..
Ra nyampek tresnane..
Ra nyampek tresnane..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *