Aku Salah Opo


Versi: Putri Fortuna

AKU SALAH OPO,
AKU KURANG OPO..
SAYANG AKU UWIS SAYANG,
TRESNO AKU UWIS TRESNO..

AKU KUDU PIYE,
AKU KURANG PIYE..
KABEH WIS TAK LAKONI,
NANGING AKU MBOK LARANI..

REFF:
LORO ATIKU LORO,
LORONE NGANTI JRONING DODO..
SLIRAMU SING PALING TAK TRESNO,
NINGGAL AKU MILIH TRESNO LIYO..

ORA NGIRO KOYO NGENE DADINE,
MBIYEN TRESNO SAIKI DEWE-DEWE..
SAK TENANE AKU SALAH OPO,
KOWE TEGO MILIH TRESNO LIYO..

REFF:
LORO ATIKU LORO,
LORONE NGANTI JRONING DODO..
SLIRAMU SING PALING TAK TRESNO,
NINGGAL AKU MILIH TRESNO LIYO..

ORA NGIRO KOYO NGENE DADINE,
MBIYEN TRESNO SAIKI DEWE-DEWE..
SAK TENANE AKU SALAH OPO,
KOWE TEGO MILIH TRESNO LIYO..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *