Tipis Tipis Wae

“Tipis Tipis Wae” Versi Vita Alvia

Tresnomu neng aku tipis tipis wae,
Sayangmu kanggo aku tipis tipis wae..
Raono sing tambah raono sing spesial,
Aku mung kanggo genep genepmu..

Kanggone aku tipis-tipis wae,
Waktumu kanggo aku tipis-tipis wae..
Raono sing lebih raono sing istimewa,
Aku mok anggep pacar simpenanmu..

Ha ha..

Terus kapan aku iki koyok wong wedok liyane,
Nduwe pacar sing tresnone setulus ati..
Aku ugo pengen bahagia ra mung tipis-tipis wae,
Aku emoh yen terus-terusan ngene..

Tresnomu palsu kangenmu menipu,
Aku kejebak neng asmoro terlarang..

reff:
Kanggone aku tipis-tipis wae,
Waktumu kanggo aku tipis-tipis wae..
Raono sing lebih raono sing istimewa,
Aku mok anggep pacar simpenanmu..

Ha ha..

Terus kapan aku iki koyok wong wedok liyane,
Nduwe pacar sing tresnone setulus ati..
Aku ugo pengen bahagia ra mung tipis-tipis wae,
Aku emoh yen terus-terusan ngene..

Tresnomu palsu kangenmu menipu,
Aku kejebak neng asmoro terlarang..
Aku kejebak neng asmoro terlarang..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *