Kalah Cepet

Versi Nella Kharisma

Sepet neng pinggir embong,
Kalah cepet disaut uwong..
Telat ngomong tresno,
Cintamu digondol wong liyo..

Nelongso rasane,
Sing tak tresno ono sing nduwe..
Nyapo tresno tak pendem,
Yen wis getun sambat kalih sinten..

reff:
Abote nyonggo tresno,
Mung disimpen neng njero dodo..
Ungkap tresno rasane bimbang,
Amung bantal tak sayang-sayang..

Suwi yen tresno kowe,
Jebul wis ono sing nduwe..
Ora ngiro yen terbayang,
Kalah cepet tresnomu ilang..

tresno tak terbalas rasane loro,
mergo sing tak tresno milih wong liyo,
tiwas kowe tak gowo mimpi
mergo kependem neng ati,
nganti bantal tak sayang-sayang
jebul tresnamu digondol ilang..

Sepet neng pinggir embong,
Kalah cepet disaut uwong..
Telat ngomong tresno,
Cintamu digondol wong liyo..

Nelongso rasane,
Sing tak tresno ono sing nduwe..
Nyapo tresno tak pendem,
Yen wis getun sambat kalih sinten..

reff:
Abote nyonggo tresno,
Mung disimpen neng njero dodo..
Ungkap tresno rasane bimbang,
Amung bantal tak sayang-sayang..

Suwi yen tresno kowe,
Jebul wis ono sing nduwe..
Ora ngiro yen terbayang,
Kalah cepet tresnomu ilang..

tresno tak terbalas rasane loro,
mergo sing tak tresno milih wong liyo,
tiwas kowe tak gowo mimpi
mergo kependem neng ati,
nganti bantal tak sayang-sayang
jebul tresnamu digondol ilang..

Sepet neng pinggir embong,
Kalah cepet disaut uwong..
Telat ngomong tresno,
Cintamu digondol wong liyo..

Nelongso rasane,
Sing tak tresno ono sing nduwe..
Nyapo tresno tak pendem,
Yen wis getun sambat kalih sinten..

Sepet neng pinggir embong,
Kalah cepet disaut uwong..
Telat ngomong tresno,
Cintamu digondol wong liyo..

Nelongso rasane,
Sing tak tresno ono sing nduwe..
Nyapo tresno tak pendem,
Yen wis getun sambat kalih sinten..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *